To MyPetrolina app σε ‘πάει’ Αλφαμέγα Δωροκουπόνι αξίας €50 για 30 νικητές κάθε βδομάδα
02 Σεπτεμβρίου 2024

Το My Petrolina app σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις ένα από τα 120 δωροκουπόνια αξίας 50, για αγορές στις Υπεραγορές Αλφαμέγα, με καύσιμα κίνησης από τα πρατήρια Petrolina, Agip και Eni, για όλο τον Σεπτέμβριο.

 

Το MyPetrolina app,  συνεχίζει να επιβραβεύει τις συναλλαγές  των πελατών του και σε συνεργασία με την Αλφαμέγα, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν δωροκουπόνι αξίας €50, για αγορές στις υπεραγορές Αλφαμέγα.

 

Χρησιμοποίησε λοιπόν το MyPetrolina app σε καύσιμα κίνησης στα πρατήρια Petrolina, Agip, και Eni και διεκδίκησε ένα από τα δωροκουπόνια που θα προσφέρονται κάθε βδομάδα σε 30 νικητές, για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες.

Με κάθε συναλλαγή αξίας €10, η εφαρμογή σου προσφέρει και μία συμμετοχή.

Με την εφαρμογή, μπορείς να μαζεύεις βαθμούς και να τους εξαργυρώνεις με επώνυμα προϊόντα, να επωφελείσαι τις αποκλειστικές προσφορές και να βρίσκεις πληροφορίες για το πλησιέστερο πρατήριο Petrolina, Agip και Eni.

Το MyPetrolina app μπορείς να το κατεβάσεις από το App store ή Google Play και να κάνεις εγγραφή ως μέλος δωρεάν.

Πάμε Πετρολίνα και… φύγαμε για Aλφαμέγα!

 

Όροι και Προυποθέσεις εκστρατείας:

-    Κάθε συναλλαγή €10 και άνω για καύσιμα κίνησης στα πρατήρια Petrolina, Agip, και Eni προσφέρει 1 συμμετοχή στις 4 εβδομαδιαίες κληρώσεις για 1 ηλεκτρονικό δωροκουπόνι αξίας €50 από τις Υπεραγορές. 
-    Η τελευταία ημερομηνία συμμετοχής είναι στις 29/09/2024. 
-    Το κουπόνι, μέσω της εφαρμογής MyPetrolina, ισχύει για αγορές €50 και άνω σε φυσικά καταστήματα Αλφαμέγα στην Κύπρο, αλλά όχι για ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω www.alphamega.com.cy και Foody, Wolt ή Bolt Food. 
-    Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές ή κουπόνια και πρέπει να εξαργυρωθεί σε μία μόνο αγορά, χωρίς δυνατότητα ανταλλαγής με μετρητά. Η έκπτωση εφαρμόζεται με την παρουσίαση του κουπονιού στο ταμείο. 

Η πρώτη, δεύτερη, τρίτη και τέταρτη ομάδα των 30 νικητών (30 νικητές και 30 επιλαχόντες) των δωροκουπονιών θα επιλεγεί με κλήρωσή, οι οποίες θα διεξαχθούν  σύμφωνα με τη διαδικασία που προνοείται στο άρθρο 8.3 των Όρων και Προϋποθέσεων της Εφαρμογής στις ακόλουθες ημερομηνίες, ή σε οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία ορίσει η Εταιρεία και θα ενημερώνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικώς εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιλογής τους: 

1.    1η ομάδα: Στις 09 Σεπτεμβρίου 2024, 
2.    2η ομάδα: 16 Σεπτεμβρίου 2024, 
3.    3η ομάδα: 23 Σεπτεμβρίου 2024 και 
4.    4η ομάδα: 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Κατά την επιλογή των νικητών, θα διασφαλίζουμε ότι κάθε νικητής πληροί τα σχετικά κριτήρια. Σε περίπτωση άκυρης ή ελλιπούς συμμετοχής, θα επιλέξουμε άλλος νικητής. Επιφυλάσσουμε το δικαίωμα μας να αρνηθούμε να παραδώσουμε οποιοδήποτε δώρο σε οποιονδήποτε δεν πληροί τα κριτήρια επιλεξιμότητας, αλλά και το δικαίωμα ακύρωσης, αναστολής, ή τροποποιήσης της προωθητικής ενέργειας. 

Οι νικητές πρέπει να είναι μέλη του MyPetrolina app και άνω των 18 ετών.
Σημειώνεται ότι ισχύουν οι υπόλοιποι Όροι και Προϋποθέσεις της Εφαρμογής. Για περισσότερες πληροφορίες και όλους τους όρους, παρακαλούμε όπως διαβάσετε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις της εφαρμογής. 
 

Όροι και Προυποθέσεις ηλεκτρονικού κουπονιού:

1.    Κάθε συναλλαγή €10 και άνω σε καύσιμα κίνησης από τα πρατήρια Petrolina, Agip & Eni, αντιστοιχεί σε 1 συμμετοχή, στις 4 εβδομαδιαίες κληρώσεις, για ηλεκτρονικό δωροκουπόνι αξίας €50  από τις Υπεραγορές Αλφαμέγα.
2.    Η προσφορά δεν ισχύει για αγορές καυσίμων κίνησης με κάρτα Πετρολίνα (Petrolina Card).
3.    Η τελευταία ημερομηνία συμμετοχής στις κληρώσεις είναι στις 29/09/2024.
4.    Η προσφορά προσδιορίζεται ως εξής:
•    1 ηλεκτρονικό δωροκουπόνι μέσω της εφαρμογής MyPetrolina αξίας €50 το οποίο ισχύει για αγορές €50 και άνω σε οποιαδήποτε υπεραγορά Αλφαμέγα στην Κύπρο.
5.    Το ηλεκτρονικό δωροκουπόνι δεν ισχύει για ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω της σελίδας www.alphamega.com.cy και από τις πλατφόρμες Foody, Wolt ή Bolt Food. 
6.    Το ηλεκτρονικό δωροκουπόνι δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο κουπόνι, προσφορά, έκπτωση η κουπόνι της εφαρμογής Stick&Win.
7.    Το κάθε ηλεκτρονικό δωροκουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί σε μια μόνο αγορά. 
8.    Η αξία του ηλεκτρονικού δωροκουπονιού δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με μετρητά.
9.    Παρουσιάστε αυτό το ηλεκτρονικό δωροκουπόνι μέσω της εφαρμογής MyPetrolina κατά την άφιξη σας στα ταμεία των υπεραγορών Αλφαμέγα για να λάβετε την έκπτωση.
10.    Δικαίωμα συμμετοχής στις κληρώσεις έχουν αποκλειστικά οι χρήστες της εφαρμογής MyPetrolina.
11.    Κάθε χρήστης μπορεί να κληρωθεί μόνο μια φορά.
 

MyPetrolina app & βγες πολλαπλά κερδισμένος!