Διαχρονική στήριξη της Πετρολίνα στον πολιτισμό και το Φεστιβάλ Λάρνακας
05 Αυγούστου 2024

Στο πλαίσιο της διαχρονικής της στήριξης προς τον Δήμο της Λάρνακας, η Πετρολίνα αποτέλεσε τον Κύριο Χορηγό του ετήσιου Φεστιβάλ Λάρνακας που διοργάνωσε ο Δήμος της πόλης τον Ιούλιο.

Το Φεστιβάλ Λάρνακας 2024, που αυτή τη χρονιά συμπλήρωσε τα 39 χρόνια ζωής, φιλοξενώντας 14 εκδηλώσεις από όλο το φάσμα δημιουργίας, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού όχι μόνο στην πόλη του Ζήνωνα αλλά και σε ολόκληρη την Κύπρο. Οι φετινές εκδηλώσεις, όπως κάθε χρόνο,  φιλοξενήθηκαν στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο και στο χώρο του Αρχαίου Κιτίου.

Ο πολιτισμός κατέχει βασική θέση στη στρατηγική της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Πετρολίνα, γι’ αυτό και η εταιρεία στηρίζει διαχρονικά την ενίσχυσή του μέσα από διάφορες μορφές τέχνης, καλλιτεχνικές παραστάσεις, συναυλίες και φεστιβάλ.

Για τη διαχρονική της συμβολή στους τομείς του πολιτισμού, του αθλητισμού και της κοινωνίας γενικότερα, ευχαρίστησε ο Δήμαρχος της πόλης Αντρέας Βύρας την Πετρολίνα, τονίζοντας πως οι σημαντικές δράσεις και χορηγίες της, την καθιστούν μόνιμο εταίρο της πόλης.